SAM SAM TOPSNACKS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam Sam Topsnacks. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 20:19 Frites en snacks prima, maar wachttijd van ruim een uur terwijl je op de site aangeeft 10-20 minuten is wel een beetje lang
24 mei 2024 om 9:15 Lekker en goed warm.
30 apr 2024 om 15:18 echt slecht en heb een product niet ontvangen en alles was koud en het leek als of de kapsalon gister was gemaakt
16 apr 2024 om 20:31 Er word oude olie/frituurvet gebruikt met het bereiden van het eten, sterke afrader, ik bestel hier nooit meer.
30 dec 2023 om 3:50 Eten duurde langer als 2.5 uur bel je word er niet opgenomen brengen ze kapsalon wat halfvol is met rauwe friet ik walg ervan NOOIT MEER als je geld wil verspillen zou ik je aanraden om het hier te doen
24 dec 2023 om 9:18 Helaas echt niet te eten. Slappe friet, baksteen harde pikanto, droge kaassoufflé, smerige pindasaus, het is gewoon knap om zoiets vies uit een frituur te krijgen.
5 dec 2023 om 5:36 Goor gwn goor niks aan toe te voegen
28 okt 2023 om 20:51 Was zeer smakelijk enigste minpuntje te veel zout op de patat
23 sep 2023 om 14:19 Had 2 dingen besteld , maar 1 geleverd gekregen gebeld naar bedrijf hij zou in de zak moeten zitten nog x gekeken blijf herhalen zit niks anders in ..
20 jul 2023 om 4:27 zal hieraltijd bestellen top snacks van sam uitermate geschikt voor een gezellig borrel avond!!!! try it
16 jun 2023 om 10:46 Eten kwam goed optijd, was nog goed warm en precies hetgene waar we zin in hadden.